Dé Goset slijpmachines

Exclusief bij ons verkrijgbaar

in de webshop of afhaal in Alkmaar

Smederij Atelier Alkmaar

Survivalmes smeden XL

Onder het motto 'Groter = Beter' organiseren we op veler verzoek de workshop 'Survival mes smeden XL'.

Je leert de juiste temperatuur kennen om op te smeden, je hamertechnieken, wat voor staal je precies kunt gebruiken etc. Hou je ook van een stukje schoonheid, dan kun je natuurlijk ook kiezen voor Damaststaal!

Tijdens de reguliere workshops Survivalmes smeden wordt er gekozen voor materiaal dat in 1 dag te versmeden is naar een praktisch gebruiksmes voor buitenactiviteiten. In dit geval hebben we 2 dagen de tijd om het materiaal te versmeden, waardoor we met grotere maten kunnen werken.

Ook als je voor het eerst komt smeden is deze workshop een echte aanrader. Voor diegenen die al eerder geweest zijn is het een leuke afwisseling! Er blijft altijd veel te leren op het gebied van smeden, en onze leraren brengen je graag alle fijne kneepjes van het vak bij.

Deze tweedaagse workshop duurt 2x6 uur, de aanvang is om 10.00 uur, en om ongeveer 16.00 uur zijn we weer klaar. In die tussentijd leer je om een mes te smeden en te harden. Natuurlijk ga je aan het eind met je eigen mes naar huis!

Inschrijven? Dat kan hier

Lokatie:

Alkmaar

Datum:

15 & 16 juli 2017

Of we organiseren een datum voor jou en je 9 vrienden!

Duur van de workshop:

2 dagen van ca. 6 uur

Kosten:

€ 90,- p.p.p.d. (€180,= voor de 2 dagen)

Kies je bij deze workshop voor het werken met Damaststaal, dan komt er  €130,= aan kosten voor het Damaststaal bij. De verschillende patronen vind je hier 

Benodigdheden:

- Veiligheidsbril - Lederen werkhandschoenen

Je kunt de veiligheidsmiddelen nu eenvoudig meebestellen in onze webshop!

Tijdens de workshops verzorgen wij koffie en thee, de lunch dient men zelf te verzorgen.

Minimum leeftijd 16 jaar, bij twijfel legitimatie verplicht.

© Smederij Atelier Alkmaar - info@smederijatelieralkmaar.nl - +31 (0)72 202 90 10 - +31 (0)6 17048574 - Postbus 9373 - 1800 GJ Alkmaar - Nederland