Workshops & Opleidingen

Smederij Atelier Alkmaar geeft inmiddels ruim 17 jaar les in het smeden, met een specialisatie richting gebruiksvoorwerpen voor elke dag, zoals keukenmessen.

Update 4 april '21

Wat kijken we er naar uit om weer aan de slag te gaan met z'n allen! We hebben voor ná de lockdown alvast een aantal hele mooie plannen online staan. 

Inschrijven via de website kan natuurlijk altijd, plannen maken voor de toekomst is nu misschien wel belangrijker dan ooit! 

Als lekker thuis aan de slag wilt: je mag ook bij ons winkelen op afspraak! De richtlijnen hiervoor vind je hier: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/winkels-en-contactberoepen/winkelen-op-afspraak

Heb je iets besteld in de webshop, en gekozen voor afhaal? Dan krijg je vanzelf een linkje waarmee je een afspraak kunt inplannen, of je kunt even nabellen wanneer het gelegen komt. (In verband met het aantal mensen dat we in de winkel mogen ontvangen.)

Natuurlijk is het ook mogelijk om je bestellingen thuis te laten bezorgen. 

 

Namens het team,

 

Renske

 

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Veiligheid in Coronatijd

In het kort komt het hier op neer;

  • Bij entree staat al handontsmettingsmiddel, het is verplicht je handen direct bij binnenkomst te ontsmetten
  • Iedere deelnemer wordt persoonlijk geregistreerd. Je schrijft je naam, telefoonnummer en e-mailadres op bij binnenkomst. Hierdoor weten we precies wie er geweest is, ook als iemand anders je heeft ingeschreven.
  • Iedereen draagt een mondkapje, totdat iedereen op de plaats is waar hij/zij gaat smeden. Bij elke verplaatsing vanaf dit punt (toiletbezoek etc.) gaat het mondkapje weer op. 
  • De lesruimte is (verder) vergroot. Het maximaal aantal deelnemers in lesruimte 1 is 10 personen. In lesruimte 2 is dit 15 personen.
  • De anderhalve meter regel is natuurlijk al enige tijd van toepassing, maar we zorgen ervoor dat het nog zichtbaarder wordt door onze medewerkers fluorescerende hesjes te geven, welke brandvertragend zijn behandeld.
  • De kantine is gesloten. (Gereserveerde) lunches kunnen op je werkplek genuttigd kan worden. Gereserveerde lunches worden gebracht door onze medewerkers. Er is geen terrasmogelijkheid.

Natuurlijk blijven we ook de Corona checklist hanteren: https://www.rivm.nl/sites/default/files/2020-08/Gezondheidscheck.pdf

Heb je last van 1 van de verschijnselen, neem even contact op en we zien je graag een andere keer verschijnen. Indien je genoodzaakt bent af te melden, ontvang je van ons een code, waarmee je ergens in de komende 5 jaar een hernieuwde workshop kunt plannen op onze website. Regulier geven we 3 tot 4 workshops per week, waardoor hier ruim gelegenheid voor te vinden is.

We doen het samen, en zien je graag in goede gezondheid verschijnen.

Tot ziens, namens het team,

 

Renske Schuyt - van Wijngaarden

Smederij Atelier Alkmaar