Dave&Co. keukenmessen worden in kleine serie gemaakt

Vanuit de wens om exclusieve kwaliteitsmessen ook iets beter geprijsd op te kunnen uitbrengen, zijn we gestart met het ontwikkelen van een lijn keukenmessen. Door handelingen in serie uit te voeren, kunnen we economischer werken.

heroNatuurlijk blijft het materiaalgebruik én de ontwerpen van hoog niveau. Door creatief te blijven en speelse accenten aan te brengen, waarborgen we toch een persoonlijke 'touch' voor elk stuk. 

Wellicht heb je dit prototype al eens gezien op onze Facebook pagina, of op onze oude website? Dat kan! Op het moment dat we ons nieuwe pand betrokken, hadden we precies het prototype klaar.

Het verhuizen van de eigen werkplaats (600m2), de webshop naar winkel (150m2) én de lesruimte (200M2) is best een klus. Alle (elektrische én gas-)installaties moesten opnieuw aangelegd worden, etc. In de tussentijd hebben we ook het bedrijf zoveel mogelijk draaiend gehouden.

Inmiddels is de verhuizing succesvol, de lesruimte draait op volle toeren, de winkel is functioneel (er blijft nog wat ‘werk aan de winkel’, maar we kunnen aan de slag) en de eigen werkplaats is operationeel – ook daar nog wat puntjes op de ‘i’, maar we kunnen eindelijk weer messen maken in plaats van verbouwen.

Daar zijn we dus weer mee van start gegaan! De messen worden onder de naam 'Dave&Co.' uitgebracht, een korte en bondige naam, voor messen met Karakter. Het geesteskind van Dave van Wijngaarden dat niet mogelijk gemaakt had kunnen worden zonder de Company die hem hierin voorziet van kundige handen en meedenkers; Smederij Atelier Alkmaar.

De eerste Schager messen (het eerste project in kleine serie) zijn uitgebracht, de tafelmessen (het tweede serieproject) zijn gerealiseerd - moeten alleen nog worden gefotografeerd en er mag nog een mooi merk in, en nu zijn de lang verwachtte keukenmessen aan bod gekomen.

Mijn verwachting is dat er snel nieuws komt.

 

Wil je dat we je op de hoogte houden? Stuur even een mailtje aan [email protected] Kun je ook op de nominatie gezet worden om er een te WINNEN!