Annuleringsvoorwaarden

Beknopte beschrijving voorwaarden Opleidingen en Workshops

 

 1. Wanneer u na inschrijving wilt annuleren, wijzigen of omboeken, dient u dat schriftelijk of per e-mail aan ons kenbaar te maken.
 2. De datum van ontvangst van de annulering, wijziging of omboeking bij Smederij Atelier Alkmaar geldt als uitgangspunt voor het hanteren van de annuleringsregeling.
 3. Bij annulering, wijzigen of omboeking tot 5 weken voor aanvang van de opleiding/workshop is € 15,- administratiekosten verschuldigd.
 4. Bij annulering, wijzigen of omboeken tot 4 weken of korter voor aanvang van de opleiding/workshop hanteren wij de volgende kosten:
  1. Tot 4 weken voor aanvang - 30% van de kosten voor de opleiding of workshop
  2. Tot 3 weken voor aanvang - 50% van de kosten voor de opleiding of workshop
  3. Vanaf 2 weken voor aanvang - 100% van de kosten voor de opleiding of workshop
 5. Bent u na inschrijving, maar voor aanvang van de opleiding verhinderd, dan is het sturen van een vervangend deelnemer voor de workshop toegestaan, wel dient u dit schriftelijk of per e-mail aan ons kenbaar te maken.
 6. Het met welke reden dan ook niet verschijnen op een workshop, presentatie of opleidingsdag, geeft op geen enkele wijze recht op restitutie van leergelden of vervangende lesdagen. 
 7. Voor de volledige voorwaarden verwijzen we u door naar onze: Algemene voorwaarden.

In Corona omstandigheden, beroepen wij ons op de overmachtssituatie zoals omschreven in artikel 6 van de reguliere algemene voorwaarden. Iedereen die geboekt heeft op een datum die vanwege de gevolgen van corona, of overheidsmaatregelen/RIVM geen doorgang kan vinden krijgt gelegenheid om in de komende jaren een datum te prikken deze alsnog te komen volgen. Met gemiddeld zo'n 260 workshops per jaar zal er altijd een mogelijkheid te vinden zijn.