Plan je verblijf in Alkmaar

Wil je je verblijf in Alkmaar verder uitbreiden? Hierbij een paar tips van een echte local!

Hieronder vind je een overzicht van restaurants en accommodaties om je bezoek aan Alkmaar en de smederij helemaal af te maken. Kan je op deze pagina net niet helemaal vinden wat je zoekt? Dan kun je natuurlijk terecht op https://alkmaarprachtstad.nl/ voor meer accommodaties en tips.

 

Restaurants en accommodatie in de buurt:

Schotsrestaurant Hielander
http://www.schotsrestauranthielander.nl

Schots Restaurant Hielander: Uitstekende keuken en geweldige service, mét een goed glas Whisky na afloop!

 

Merlet hotel restaurant Schoorl
https://www.merlet.nl

Michelin*Restaurant hotel Merlet Schoorl geeft haar gasten een Culinaire beleving in een prachtige unieke omgeving aan de Schoorlse duinrand! Perfect voor een luxe beleving, mét de Schager messen van ons messenmerk Dave&Co. aan tafel.

 

De Eendracht Alkmaar: De Eendracht in 't IJkgebouw
https://www.deeendracht-alkmaar.nl

De Eendracht Alkmaar: Buurtcafé en prettig restaurant voor elk moment van de dag, zeven dagen per week geopend. Vlak bij de smederij, en ook voor grotere groepen voldoende capaciteit

 

Stadskaffee Laurens
https://www.stadskaffee-laurens.nl

Stadskaffee Laurens, het hippe restaurant met gezellige bar, met uitzicht op de Grote Sint Laurenskerk Alkmaar. In het hart van de stad, vlak bij de parkeergarage onder de schouwburg, ook voor grotere groepen.

 

 

B&B De Zes Wielen
https://bbdezeswielen.nl

Bed & Breakfast De Zes Wielen, gelegen aan de rand van het toeristische centrum van Alkmaar, in de rust en tussen het groen. Klein en laagdrempelig, uitstekend verzorgd