Nieuwe
Goset G20 
bandslijpmachines 
binnen! 
Kom langs om te testen
- ook in het weekend!


meer informatie: 
0031(0)72 202 90 10 
of info@smederijatelieralkmaar.nl

  

Workshop 'Outdoormes smeden'

Als je lekker buiten bent, heb je dan ook altijd je eigen mesje bij je? Handig voor dat appeltje onderweg, of dat lichte klusje dat zónder het juiste gereedschap een hoop gedoe is? Je hoeft niet verder te zoeken, maak 'm zelf! Dat is echt een 'eigen' mesje.

Samen met onze ervaren smeden, ga je zelf aan de slag om het lemmet (het gedeelte waar je mee snijdt) te smeden. Hierbij krijg je stap-voor-stap uitleg hoe je dit het best aan kunt pakken. In de praktijk leer je welke hamertechnieken goed vol te houden zijn - en effect hebben - en welke temperatuur welke kleur heeft. Dit gebruik je ook wanneer je zelf je mes gaat harden.

Natuurlijk is er ook een momentje van rust. In die tijd slijpen wij de messen even scherp. Daarna krijg je van ons een houten heft, waar je het mes eenvoudig in kunt monteren. Dit doen we ter plaatse.

Het resultaat? Een praktisch mesje voor dagelijks gebruik, en een herinnering om nooit te vergeten!

Inschrijven? Dat kan hier

Locatie:

Herculesstraat 20 te Alkmaar https://goo.gl/maps/bKbovJikHjT2 


Kosten: € 90,- p.p.p.d. , kies je voor Damaststaal dan komt er €45,=  materiaalkosten bij. De verschillende patronen vind je hier

Duur van de workshop:

1 dag van ca. 6 uur

Bijzonderheden: Tijdens alle workshops van Smederij Atelier Alkmaar zijn veiligheidsvoorschriften van toepassing. Deze tref je aan bij het inschrijven, maar je vind ze ook hier

Benodigdheden:

Lunch (koffie, thee, flesjes water en verse limonade staat voor je klaar, maar de lunch mag je zelf even mee brengen).

Daarnaast (zoals in de veiligheidsvoorschriften staat vermeld) draagt iedere deelnemer geschikte handschoenen en veiligheidsbril. Deze zijn ter plaatse aan te schaffen, of vooraf via de web shop. Kom je vaker? Vergeet ze dan vooral niet mee te nemen. We herinneren je hier aan in de mail die we in de week voorafgaand aan de workshop toezenden. Omdat veel mensen meer dan eens komen smeden, willen we de prijs van handschoenen en veiligheidsbrillen niet optellen bij de dagprijs.

 

Minimum leeftijd 12 jaar, bij twijfel legitimatie verplicht.

Smederij Atelier Alkmaar - info@smederijatelieralkmaar.nl - http://www.facebook.com/SmederijAtelierAlkmaar 

+31 (0)72 202 90 10 - Herculesstraat 20 - 1812 PG - Alkmaar - Nederland

Winkel open op afspraak  https://goo.gl/maps/bKbovJikHjT2