Nieuwe
Goset G20 
bandslijpmachines 
binnen! 
Kom langs om te testen
- ook in het weekend!


meer informatie: 
0031(0)72 202 90 10 
of info@smederijatelieralkmaar.nl

  

Workshop Bloem smeden

Zoek je een mooi cadeau voor je lief (of je moeder, of voor jezelf?) Samen een mooie beleving mét een romantisch souvenir is natuurlijk wel heel bijzonder.  Je bent (samen met je lief) van harte welkom op zondag 5 augustus om een bloem te komen smeden! Natuurlijk ben je ook van harte welkom om 'solo' aan de slag te gaan, en deze keer iets anders dan een mes te komen maken.

We gaan uit van het smeden van een roos, je smeedt eerst een mooie structuur in de steel, en daarna ga je de bladeren vorm geven. Vervolgens zorg je dat de roos kan staan (hiervoor blijft hij recht, je kunt 'm thuis zo in een bloempot prikken), of je geeft 'm een sierlijke draai waardoor je de bloem leuk neer kunt leggen.

Werk je samen aan je bloemen? Dan kun je natuurlijk zorgen dat ze mooi bij elkaar passen.

Aan het eind van de dag wordt er een olie of was aangebracht, waardoor de kenmerkende zwarte smeedhuid nog mooier tot z'n recht komt.

Inschrijven? Dat kan hier

Locatie:

Herculesstraat 20 te Alkmaar https://goo.gl/maps/bKbovJikHjT2 


Kosten: €90,- p.p.p.d., kies je voor Damaststaal dan komt er €45,=  materiaalkosten bij. De verschillende patronen vind je hier

Duur van de workshop:

1 dag van ca. 6 uur

Bijzonderheden:

Tijdens alle workshops van Smederij Atelier Alkmaar zijn veiligheidsvoorschriften van toepassing. Deze tref je aan bij het inschrijven, maar je vind ze ook hier

Ook bij deze workshop bevind je je in een werkplaats omgeving, waarbij je met machines werkt. De veiligheidsvoorschriften zijn en blijven daarom onverminderd van toepassing.

Benodigdheden:

Lunch (koffie, thee, flesjes water en verse limonade staat voor je klaar, maar de lunch mag je zelf even mee brengen).

Daarnaast (zoals in de veiligheidsvoorschriften staat vermeld) draagt iedere deelnemer geschikte handschoenen en veiligheidsbril. Deze zijn ter plaatse aan te schaffen, of vooraf via de web shop. Kom je vaker? Vergeet ze dan vooral niet mee te nemen. We herinneren je hier aan in de mail die we in de week voorafgaand aan de workshop toezenden. Omdat veel mensen meer dan eens komen smeden, willen we de prijs van handschoenen en veiligheidsbrillen niet optellen bij de dagprijs.

 

Minimum leeftijd 15 jaar, bij twijfel legitimatie verplicht.

Smederij Atelier Alkmaar - info@smederijatelieralkmaar.nl - http://www.facebook.com/SmederijAtelierAlkmaar 

+31 (0)72 202 90 10 - Herculesstraat 20 - 1812 PG - Alkmaar - Nederland

Winkel open op afspraak  https://goo.gl/maps/bKbovJikHjT2