Sale

Slijpmachine G10

€875,00€705,00
Toevoegen aan winkelwagen
Levertijd: 4 tot 8 weken
In backorder
 • Details
 • Slijpmachine G10 PRO

  Eenvoudige kleine slijpmachine (groen model). Deze versie draait op 380V stroom (krachtstroom), en is niet in snelheid te verstellen. Deze slijpmachine is voordelig geprijsd, en vooral goed inzetbaar om vlakke delen (zoals heften) te slijpen. Zoek je een slijpmachine waarmee je alles kunt doen dat je bij het messen maken nodig hebt, dan raden we de G20 

   
  In Nederland, België, Groot Brittanië, Frankrijk en Duitsland zijn we inmiddels alweer een aantal jaar uniek distributeur van Goset slijpmachines.

  De machines zijn zo no-nonsens als mogelijk is, en de kwaliteit is erg goed. Eind 2017 zijn er een aantal verbeteringen uitgevoerd op deze machines. Vooral de G20 (de rode versie) is vrij grondig onder handen genomen. Zo zijn er kappen aan de zijkanten bevestigd, en zit de frequentieregelaar (die ervoor zorgt dat de machine op 220V (lichtnetspanning) kan draaien) niet meer los in een kast, maar op de machine zelf gebouwd.

  De G20 is de meest multi-inzetbare slijpmachine voor messen die wij kennen, voor een zeer goede prijs.

  De veranderingen aan de machine zijn van vrij recente aard. De catalogus wordt op dit moment aangepast. Op korte termijn zullen we ook meer informatie en foto's plaatsen.

  Bij het aanschaffen van de machines bieden we ook de mogelijkheid om deze op afspraak af te komen halen in Alkmaar. Dit kan zowel door-de-weeks als in het weekend. Afhalen is (natuurlijk) gratis, en er is een mogelijkheid om een korte instructie te krijgen. Verzenden gaat met de vrachtwagen op pallet, en is daarom duurder dan pakketpost.
  Goset Duo S.C. is onze partner op het gebied van betrouwbare slijpmachines, specifiek gemaakt voor messen makers.
  Voor meer informatie kijk je even in de catalogus. Deze wordt op korte termijn vernieuwd, waarbij we ook het nieuwe model G20 opnemen in de foto's.

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen