Filters Moldex Halfgelaatsmasker (8000 serie, per paar)

Levertijd: Direct
Vandaag besteld = volgende werkdag verzonden
35 op voorraad
 • Details
 • Fijnstof filter

  Beschermt tegen schadelijk (kankerverwekkende) en onschadelijk fijnstof, nevel, rook, op water en olie gebaseerde aerosolen, in een maximaal aanvaarde concentratie van 50MAC.
  Voor het werken met metalen (o.a. RVS bij bijvoorbeeld slijpwerkzaamheden en lassen), bewerking van hardhout en het werken met glasfibers.
  Gebruik deze als voorzet bij de gasfilterpatronen, en de levensduur hiervan wordt aanzienlijk verlengd.
  Daarnaast is het gebruik van de gehele combinatie van de hier verkrijgbare filters een zo optimaal mogelijke bescherming. (Wij gebruiken dit in onze werkplaats ook.)
   

  Gas filter

  Bescherming tegen organische en anorganische dampen en gassen & zure gassen met een kookpunt >65°C(1000 ppm of 10x MAC) & ammoniak.
  Gebruik deze filterpatronen in het halfgelaatsmasker, bij werkzaamheden als lijmen, gebruik van epoxyharsen, etsen, verwerken van kunststoffen (Micarta) etc.

  Voor meermalig gebruik.
  Deze filterpatronen zijn te gebruiken als basis, het is raadzaam hier ook een fijnstoffilter voor te plaatsen om de levensduur van de gasfilters te verlengen.

  Verkoop per paar (2 stuks) omdat ze altijd per paar worden vervangen.
   

  Wij zijn officieël  dealer, dit is het merk voor professionele persoonlijke bescherming smeden en lassers. Alle artikelen uit de catalogus leveren wij via deze webshop.

  Download hier de complete Weldas catalogus. Prijzen op aanvraag.

  Sinds april 2010 zijn wij Moldex dealer! Hierdoor kunnen we je tegen zeer redelijk tarief de beste adembescherming bieden, én voordelige (en goede) gehoorbescherming.

  Download hier de instructies voor het juist inbrengen van gehoorbescherming. Zo kun je zorgen dat ze goed zijn ingebracht, en dus optimale bescherming bieden!

   

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen