Contactformulier custom opdrachten

Een mes of zwaard bezitten dat helemaal op jouw persoonlijkheid is afgestemd is voor veel mensen een grote wens. Smederij Atelier Alkmaar heeft een jarenlange ervaring om van een idee een meesterstuk te maken. Voor ieder budget, en in elke stijl.

Als je graag wilt dat we voor jou ook iets maken, is het het meest praktisch om een e-mail te sturen met daarin je telefoonnummer en de tijden waarop je bereikbaar bent. (Onze telefoon is vaak slecht bereikbaar door erg luidruchtge werkzaamheden.) Wij bellen je graag wanneer je het jouw uitkomt!

Natuurlijk verplicht dit je tot niets, maar in een (telefoon-)gesprek kunnen we de wensen en ideeën het makkelijkst op een rijtje krijgen. Vaak heb je al een richtlijn in gedachten, het is altijd goed dat ook alvast in de e-mail te zetten. Je stijl en inspriratie kunnen ons alvast een indicatie geven, zodat we alvast een idee hebben waar je naar zoekt. Een Katana is immers geen survival-mes.

Als we een goed beeld hebben, dan kunnen we je een indicatie geven van de levertijd en de prijs. Samen besluiten we of en wanneer we aan de slag gaan, en wanneer het een beetje ruimte behoeft, kunnen we ook besluiten een traject in delen op te splitsen.

Laat je ons even weten wat je ideeën zijn? Dank je wel!

Vul hier ons contact formulier in.