Filters Moldex Easylock (7000 & 9000 serie, per paar)

Levertijd: Direct
Vandaag besteld = volgende werkdag verzonden
5 op voorraad
 • Details
 • Algemeen

  Eenvoudig te bevestigen aan het easylock volgelaatsmasker.

  Weinig ademweerstand, en een goede bescherming. Stoffilters kunnen worden gekoppeld aan de gasfilters of direct aan het masker zelf.
  Adapters of voorgeassembleerde filters zijn niet nodig.
  Stoffilters met vouwfilter technologie: merkbare reductie in ademweerstand, bevordert het draagcomfort en vermindert vermoeidheid.

  Voorbeelden van bovenstaande blootstellingen: Werken met giftige metalen, hardhout, radioactive- en biochemische substanties alsook olierook en het lassen van roestvaststaal.
  Stoffilters getest en gecertificeerd volgens EN 143:2000+A1:2006
  Gasfilters en voorgemonteerde filters getest en gecertificeerd volgens EN 14387:2004+A1:2008

  Combi filter

  Beschermingsniveau: Schadelijke en kankerverwekkende stof, rook en op water en olie gebaseerde aërosolen. Tegen radioactieve partikels en biologische substanties en enzymen. De 'K' in dit filtersysteem staat voor Ammonia.

  Gas filter

  Beschermingsniveau: Organische gassen en dampen, met een kookpunt > 65°C, anorganische gassen en dampen + zure gassen.

  Stof filter

  Beschermingsniveau: Schadelijke en kankerverwekkende stof, rook en op water en olie gebaseerde aërosolen. Tegen radioactieve partikels en biologische substanties en enzymen.

  Wij zijn officieël  dealer, dit is het merk voor professionele persoonlijke bescherming smeden en lassers. Alle artikelen uit de catalogus leveren wij via deze webshop.

  Download hier de complete Weldas catalogus. Prijzen op aanvraag.

  Sinds april 2010 zijn wij Moldex dealer! Hierdoor kunnen we je tegen zeer redelijk tarief de beste adembescherming bieden, én voordelige (en goede) gehoorbescherming.

  Download hier de instructies voor het juist inbrengen van gehoorbescherming. Zo kun je zorgen dat ze goed zijn ingebracht, en dus optimale bescherming bieden!

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen