Nieuwe
Goset G20 
bandslijpmachines 
binnen! 
Kom langs om te testen
- ook in het weekend!


meer informatie: 
0031(0)72 202 90 10 
of info@smederijatelieralkmaar.nl

  

Dave & Co.

Prototype keukenmes Dave van Wijngaarden – Smederij Atelier Alkmaar © 2016 Foto: Jef Bracke

Onze keukenmessen lijn komt eraan!

Dit is het werk van de meest ervaren smid Dave van Wijngaarden van Smederij Atelier Alkmaar. Er wordt uitsluitend gewerkt met top kwaliteit staal. Het gevouwen patroon staal wordt in eigen smederij, door smid Dave zelf gemaakt. Alles wordt per stuk gemonteerd en afgewerkt voor een absolute kwaliteit.

Een echt Nederlands product, waar we trots op zijn.

De eerste modellen verschijnen medio mei 2018. In de tussentijd kun je hier, als voorproefje vast wat foto´s bekijken van het prototype.

We houden je graag op de hoogte van het resultaat met een e-mail link naar de nieuwe website voor de messen en natuurlijk ontvang je een uitnodiging voor de officiële presentatie van onze keukenmessen.

Zo kom je tevens in aanmerking om het eerste keukenmes TE WINNEN!

Wij verloten onder alle mensen die hun e-mail adres achterlaten ons eerste keukenmes dat uit de werkplaats komt. Dus vul het onderstaande formulier in en maak een kans.

Wil je even kennis maken met de smid? Hieronder vind je enkele filmpjes van onze smid o.a in samenwerking met het automerk MINI, met History Channel’s ‘Forged in Fire’. Donderdagavond 24 november 2017 om 20.25 uur zie je hem NPO3 bij ‘De Rekenkamer’ als expert op het gebied van keukenmessen. En natuurlijk vind je hier ook de aflevering van RTV NH ‘De hand van de Meester’.

Vul hieronder je gegevens in, en je doet mee aan de loting voor ons eerste keukenmes:

Naam  *
Adres    
Postcode    
Plaats    
e-mail  *
Telefoon  

Interesse   

Houdt mij op de hoogte

 Ik wil wel zo'n mooi keukenmes winnen!

Over de uitslag van de loting wordt gecommuniceerd per e-mail. Daarnaast staat het Smederij Atelier Alkmaar vrij om de uitreiking van het gewonnen mes te fotograferen, en hiermee reclame uitingen te doen, bijvoorbeeld via de Facebook pagina van Smederij Atelier Alkmaar en/of een van de websites/Facebook pagina's in haar beheer.

Alle toegezonden persoonsgegevens worden vertrouwelijk behandeld en uitsluitend gebruikt voor het informeren over de keukenmessen.

  

Voor suggesties of opmerkingen:

   

Dave&Co. heeft sinds 11 december 2018 een eigen website! https://dave-and-co.com/

Smederij Atelier Alkmaar - info@smederijatelieralkmaar.nl - http://www.facebook.com/SmederijAtelierAlkmaar 

+31 (0)72 202 90 10 - Herculesstraat 20 - 1812 PG - Alkmaar - Nederland

Winkel open op afspraak  https://goo.gl/maps/bKbovJikHjT2