Assortiment

32 pagina's -   1 2 3 4 5 6 7 Volgende »

Combifilter ABEK1P3 Easylock

Combifilter ABEK1P3 Easylock
Eenvoudig te bevestigen aan het easylock volgelaatsmasker.

Weinig ademweerstand, en een goede bescherming. Stoffilters kunnen worden gekoppeld aan de gasfilters of direct aan het masker zelf.
Adapters of voorgeassembleerde filters zijn niet nodig.
Stoffilters met vouwfilter technologie: merkbare reductie in ademweerstand, bevordert het draagcomfort en vermindert vermoeidheid.
Beschermingsniveau: Schadelijke en kankerverwekkende stof, rook en op water en olie gebaseerde aërosolen. Tegen radioactieve partikels en biologische substanties en enzymen. De 'K' in dit filtersysteem staat voor Ammonia.

Voorbeelden van bovenstaande blootstellingen: Werken met giftige metalen, hardhout, radioactive- en biochemische substanties alsook olierook en het lassen van roestvaststaal.
Stoffilters getest en gecertificeerd volgens EN 143:2000+A1:2006
Gasfilters en voorgemonteerde filters getest en gecertificeerd volgens EN 14387:2004+A1:2008

ArtikelnummerPBM 9430
Prijs incl btw € 16,50Aantal

Wij zijn officieël  dealer, dit is het merk voor professionele persoonlijke bescherming smeden en lassers. Alle artikelen uit de catalogus leveren wij via deze webshop.

Download hier de complete Weldas catalogus. Prijzen op aanvraag.

Sinds april 2010 zijn wij Moldex dealer! Hierdoor kunnen we je tegen zeer redelijk tarief de beste adembescherming bieden, én voordelige (en goede) gehoorbescherming.

Download hier de instructies voor het juist inbrengen van gehoorbescherming. Zo kun je zorgen dat ze goed zijn ingebracht, en dus optimale bescherming bieden!

Smederij Atelier Alkmaar - info@smederijatelieralkmaar.nl - http://www.facebook.com/SmederijAtelierAlkmaar 

+31 (0)72 202 90 10 - Herculesstraat 20 - 1812 PG - Alkmaar - Nederland

Winkel open op afspraak  https://goo.gl/maps/bKbovJikHjT2