« terug

Slijpen met waterstenen

 

 

Je eigen messen... messcherp in de keuken? Dat kan met de juiste set stenen, en de juiste kennis van het slijpen en wetten. Wij helpen je graag om je skills in een paar uur op te schroeven, zodat je nooit meer met een botte set messen hoeft te staan. Wij zijn er van overtuigd dat het veiliger is om met een scherp mes te werken waar je op kunt rekenen, dan dat je met een bot mes staat te forceren en niet weet wat het effect gaat zijn. Dus; houd 'm scherp!

In deze compacte workshop ga je aan de slag met je eigen (nieuwe :D) set waterstenen. Die complete slijp, wet -en strop set ter waarde van €85,=, die krijg je er gelijk bij - en mag je aan het eind van de workshop mee naar huis nemen! Zo heb je nog jaren plezier van je nieuwe vaardigheden.

Wat breng je mee? Dat ene favoriete keukenmes van je. Restricties? Voor kartelmessen, keramische messen en messen harder dan 62HRC kun je beter niet met stenen aan de slag. Heb je geen mes? (?) Dan kun je eventueel ter plaatse bij ons een knifeblank aanschaffen (v.a. €25,=). Hierop is geen heft gemonteerd, maar dat kan je altijd later nog doen.

Deze workshop duurt 3 uur, van 10:00 tot 13:00 uur.

Let op; er zijn ook bij deze workshop veiligheidsvoorschriften van toepassing. Lees de (op deze workshop aangepaste) veiligheidsvoorschriften even hier a.u.b. : https://www.smederijatelieralkmaar.nl/Messen%20en%20zwaarden/Workshops/NIEUW%20Slijpen%20met%20whetstones/index.html


Workshop prijs € 125,00

Aantal personen
 

VOL

« terugSmederij Atelier Alkmaar - info@smederijatelieralkmaar.nl - http://www.facebook.com/SmederijAtelierAlkmaar 

+31 (0)72 202 90 10 - Herculesstraat 20 - 1812 PG - Alkmaar - Nederland

Winkel open op afspraak  https://goo.gl/maps/bKbovJikHjT2