Dé Goset slijpmachines

Exclusief bij ons verkrijgbaar

in de webshop of afhaal op afspraak in Alkmaar

  Smederij Atelier Alkmaar

Ons bedrijf is volop in beweging. Onze nieuwe locatie op de Herculesstraat/Kitmanstraat begint aardig vorm te krijgen. De zware machines van onze eigen werkplaats zijn onlangs verhuisd. De oude smederij wordt nu klaar gemaakt voor oplevering, en daarna kunnen we verder met het installeren van de nieuwe smederij/werkplaats en het verder afwerken van de winkel. De lesruimte is helemaal gereed, en werkt heel prettig! Door deze activiteiten, kan het zijn dat onze communicatie iets vertraging oploopt. Bestellingen via de webshop lopen regulier door, de winkel is open op afspraak. Daarnaast is er bijna elk weekend – en sommige dagen door de weeks - smeedles.

Natuurlijk is inschrijven voor de workshops via de site mogelijk. Vragen kun je stellen via mail of 0031(0)722029010 - even inspreken als we er niet zijn a.u.b. Op onze Facebook pagina zijn regelmatig foto's te zien van de voortgang van de verbouwing verhuizing.

Dank je wel voor je geduld, we werken hard aan de mooiste plek van Nederland op het gebied van messen, zwaarden en smeden!

Nieuwe voorraad machines en gereedschappen

in de webshop of afhaal op afspraak in Alkmaar

Assortiment

Slijpmachines en banden

In Nederland, België, Groot Brittanië en Duitsland zijn we inmiddels alweer een aantal jaar uniek distributeur van Goset slijpmachines.

De machines zijn zo no-nonsens als mogelijk is, en de kwaliteit is erg goed. Eind 2017 zijn er een aantal verbeteringen uitgevoerd op deze machines. Vooral de G20 (de rode versie) is vrij grondig onder handen genomen. Zo zijn er kappen aan de zijkanten bevestigd, en zit de frequentieregelaar (die ervoor zorgt dat de machine op 220V (lichtnetspanning) kan draaien) niet meer los in een kast, maar op de machine zelf gebouwd.

De G20 is de meest multi-inzetbare slijpmachine voor messen die wij kennen, voor een zeer goede prijs.

Bij het aanschaffen van de machines bieden we ook de mogelijkheid om deze op afspraak af te komen halen in Alkmaar. Dit kan zowel door-de-weeks als in het weekend. Afhalen is (natuurlijk) gratis, en er is een mogelijkheid om een korte instructie te krijgen. Verzenden gaat met de vrachtwagen op pallet, en is daarom duurder dan pakketpost.

Vanaf € 1,97
Vanaf € 2,59
Vanaf € 18,42
Vanaf € 631,00


De catalogus van de Goset slijpmachines vind je hieronder, een afdrukbaar exemplaar kun je opvragen via info@smederijatelieralkmaar.nl.

Direct goederen bestellen? Hierboven vind je 3 categorieën, de banden voor de G10 (50x1220 mm), voor de G20 (50x2000 mm) en de machines en onderdelen hebben elk hun eigen afdeling in de webshop.

Liever iemand spreken voor informatie? Bel gerust met 0031(0)72 202 9010. Ook kun je een e-mail sturen met een belverzoek, we bellen je graag even terug. Het is ook  mogelijk afspraak te maken, zodat je zelf de machines kunt komen proberen in Alkmaar.

© Smederij Atelier Alkmaar - info@smederijatelieralkmaar.nl - +31 (0)72 202 90 10 - +31 (0)6 17048574 - Postbus 9373 - 1800 GJ Alkmaar - Nederland