Dé Goset slijpmachines

Exclusief bij ons verkrijgbaar

in de webshop of afhaal op afspraak in Alkmaar

  Smederij Atelier Alkmaar

Ons bedrijf is volop in beweging. Onze nieuwe locatie op de Herculesstraat/Kitmanstraat begint aardig vorm te krijgen. De zware machines van onze eigen werkplaats zijn onlangs verhuisd. De oude smederij wordt nu klaar gemaakt voor oplevering, en daarna kunnen we verder met het installeren van de nieuwe smederij/werkplaats en het verder afwerken van de winkel. De lesruimte is helemaal gereed, en werkt heel prettig! Door deze activiteiten, kan het zijn dat onze communicatie iets vertraging oploopt. Bestellingen via de webshop lopen regulier door, de winkel is open op afspraak. Daarnaast is er bijna elk weekend – en sommige dagen door de weeks - smeedles.

Natuurlijk is inschrijven voor de workshops via de site mogelijk. Vragen kun je stellen via mail of 0031(0)722029010 - even inspreken als we er niet zijn a.u.b. Op onze Facebook pagina zijn regelmatig foto's te zien van de voortgang van de verbouwing verhuizing.

Dank je wel voor je geduld, we werken hard aan de mooiste plek van Nederland op het gebied van messen, zwaarden en smeden!

Nieuwe voorraad machines en gereedschappen

in de webshop of afhaal op afspraak in Alkmaar
  

Workshops smeden in Alkmaar

Tijdens onze unieke workshops, waarbij je begeleid wordt door smeden met ruim 16 jaar ervaring op het gebied van messen, zwaarden en Damaststaal smeed je je eigen mes dat bruikbaar is tijdens verschillende activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan survival, middeleeuwse feesten, of een bijl voor bij het kampvuur.

De workshops zijn ook toegankelijk als je nog helemaal geen ervaring met het smeden hebt! We bieden je keuze uit verschillende modellen, zoals Survival mes, Vikingmes of zelfs Bijl! Ook kun je werken met Damast staal (het gelaagde patroonstaal), zodat je gelijk een professioneel resultaat krijgt.

In het menu rechts staat per workshop een beschrijving.

Onze workshops gaan meestal over het smeden van messen en dergelijke. Liever iets anders? Je kunt bij ons ook (samen met je vriend(in) voor Valentijnsdag een bloem komen smeden. Een gegarandeerd cadeau succes.

Het overzicht met inschrijvingsmogelijkheid vind je hier .

Televisiekanaal History heeft gevraagd of wij bij de promotie van Forged in Fire wilden helpen, hieronder het resultaat!

Promotie Mini Clubman X en bijlen in dezelfde stijl in opdracht voor Mini en haar klanten gesmeed.

Hand van de Meester van RTV Noord Holland

Hieronder een film van onze medewerking aan de reclame voor de lancering van seizoen 7 Game of Thrones, waarbij vloggers en mediamensen kwamen smeden met Valyrian steel. (Op ons YouTube kanaal vind je meer linkjes).

Jeroen Kinsbergen heeft een video impressie gemaakt tijdens een workshop Survival mes smeden, kijkje nemen? Kun je onze oude locatie nog zien. Op dit moment geven we les in een nieuwe ruimte in Alkmaar - 200M2 lesruimte, met mooie nieuwe aambeelden en nog veel meer...

… Een blik in de nieuwe lesruimte? https://www.facebook.com/SmederijAtelierAlkmaar/videos/1883809885016030/ 

Heb je al gekeken bij de 'Wall of Fame'? Enkele deelnemers aan de workshops, of personen die materialen bij ons hebben aangeschaft, hebben foto's van hun werk toegezonden. Natuurlijk vinden wij het ontzettend leuk om dit met jullie te delen! Je vind het hier . (Heb je ook meegedaan met een workshop en wil je je werkstuk hier ook zien schitteren? Stuur je foto via mail in 850pix breed/300dpi naar info@smederijatelieralkmaar.nl !!)

Ook hebben we een aantal ervaringen van deelnemers mogen noteren op deze site. Bij 'vragen en antwoorden' vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen.  

Mochten er verdere vragen of opmerkingen zijn, we horen graag van je! Mail  info@smederijatelieralkmaar.nl of bel 0031(0)72 202 90 10.

Hartelijke groeten,

Renske Schuyt

Smederij Atelier Alkmaar

© Smederij Atelier Alkmaar - info@smederijatelieralkmaar.nl - +31 (0)72 202 90 10 - +31 (0)6 17048574 - Postbus 9373 - 1800 GJ Alkmaar - Nederland