Nieuwe
Goset G20 
bandslijpmachines 
binnen! 
Kom langs om te testen
- ook in het weekend!


meer informatie: 
0031(0)72 202 90 10 
of info@smederijatelieralkmaar.nl

  

Workshop 'Deluxe'

Hard werken is leuk, maar je komt ook voor je plezier smeden, nietwaar? Daarom bieden we je nu de 'Workshop Deluxe'!

Ook een ideaal cadeau voor de man die alles al heeft.

Om 10:00 uur wordt je onthaald met verse koffie of thee en een lekker gebakje. Vervolgens krijg je een prettige uitleg, en je gaat lekker aan de slag met het smeden van een eigen mes. De veiligheidsvoorschriften zijn ook op deze dag van toepassing (lees ze dus even door, je vind ze bij het uitchecken en hier   ) . Handschoenen en een bril liggen voor je klaar, en die mag je ook mee naar huis nemen aan het eind van de dag.

Zo rond 12:00 uur/12:30 staat er een goed verzorgde lunch voor je klaar. Een knispervers luxe belegd broodje, een kop soep, een sapje, melk, vers fruit en natuurlijk een kopje koffie of thee. (Let op: op speciale dieetwensen voor allergieën/coeliakie patiënten zijn we helaas niet toegerust. Ben je vegetarisch? Geef het even aan in het opmerkingenveld bij het uitchecken, geen probleem!)

Na de lunch wordt er nog even flink gesmeed, om het mes naar je wens af te maken. Vervolgens ga je zelf het mes harden (waardoor het z'n uiteindelijke functie krijgt).

Daarna slijpen onze mensen je mes even schoon en scherp, en voorzien het - indien gewenst - direct van een heft. Jij kunt intussen genieten van een kaas en worst plateau en als je wilt, kun je vragen stellen over bijvoorbeeld het maken van een schede, of het gebruik van stenen om je mes scherp te houden.

Dan is er nog even een gelegenheid voor een fotomoment (indien gewenst) en ga je met je eigen gemaakte mes naar huis.

Inschrijven? Dat kan hier

Locatie:

Herculesstraat 20 te Alkmaar https://goo.gl/maps/bKbovJikHjT2 


Kosten: € 125,- p.p.p.d. , kies je voor Damaststaal dan komt er €45,=  materiaalkosten bij. De verschillende patronen vind je hier

Duur van de workshop:

1 dag van ca. 6 uur

Bijzonderheden: Tijdens alle workshops van Smederij Atelier Alkmaar zijn veiligheidsvoorschriften van toepassing. Deze tref je aan bij het inschrijven, maar je vind ze ook hier

Benodigdheden:

Een goed humeur!

 

Minimum leeftijd 12 jaar, bij twijfel legitimatie verplicht.

Smederij Atelier Alkmaar - info@smederijatelieralkmaar.nl - http://www.facebook.com/SmederijAtelierAlkmaar 

+31 (0)72 202 90 10 - Herculesstraat 20 - 1812 PG - Alkmaar - Nederland

Winkel open op afspraak  https://goo.gl/maps/bKbovJikHjT2