Groepsworkshop

Samen met jouw vrienden en/of collega's actief aan de gang én een mooie herinnering mee naar huis in een tastbaar resultaat? Dát is een workshop smeden met jouw groep!

In een ontspannen atmosfeer kun je - ook als nog niemand ervaring heeft met het smeden - lekker aan de slag met hamer en aambeeld. Onze smeden met meer dan 16 jaar ervaring (en meer dan 10 jaar in het les geven) assisteren jullie gaandeweg met het smeden van je eigen mes. Dit kan een koksmes zijn, zodat jullie na afloop gezellig de keuken in kunnen met je eigen resultaat. Of een Buscraft mes, als er nog een Survivalweekend gepland staat. Maar een Vikingmes kan natuurlijk ook, leuk voor de re-enactment groepen, of gewoon als mooi gebruiksmesje thuis. Heb je een andere workshop gezien? Laat het gerust even horen, en wij maken het mogelijk!

Naast onze goed uitgeruste werkplaats, waarin alle ruimte is om te smeden - is er een kantine, gescheiden toiletten, ruim voldoende parkeergelegenheid en goede bereikbaarheid per OV.  

Het minimum aantal deelnemers voor een groepsworkshop is 10 personen, klik je op reserveren, dan wordt de prijs voor 10 deelnemers aangegeven. Schrijf je 9 personen in, dan wordt er €90,= bijgeteld.
Voor het bijboeken van Damaststaal, of het organiseren van de lunch denken we graag even mee. Meest praktisch is om een e-mail te sturen naar
info@smederijatelieralkmaar.nl o.v.v. groep. Mocht het aantal deelnemers (ongeveer) al bekend zijn, en is er al helder welke dag of welke voorkeuren wie heeft, vermeld het gerust. Des te beter kunnen wij met je mee denken, en er een dag helemaal op jullie afgestemd van maken!

Inschrijven? Dat kan hier

Locatie:

Herculesstraat 20 te Alkmaar https://goo.gl/maps/bKbovJikHjT2 

Datum:

Naar keuze in overleg in te plannen
Kosten: € 90,- p.p.p.d.  Bij de keuze voor Damaststaal (dit kan iedereen individueel kiezen, anders werken we met een regulier gereedschapsstaal) komt er €45,= materiaalkosten bij. De verschillende patronen vind je hier

Duur van de workshop:

1 dag van ca. 6 uur, aanvang 10:00 uur

Bijzonderheden:

Tijdens alle workshops van Smederij Atelier Alkmaar zijn veiligheidsvoorschriften van toepassing. Deze tref je aan bij het inschrijven, maar je vind ze ook hier

Benodigdheden:

Lunch (koffie, thee, flesjes water en verse limonade staat voor je klaar, maar de lunch mag je zelf even mee brengen).

Daarnaast (zoals in de veiligheidsvoorschriften staat vermeld) draagt iedere deelnemer geschikte handschoenen en veiligheidsbril. Deze zijn ter plaatse aan te schaffen, of vooraf via de web shop. Kom je vaker? Vergeet ze dan vooral niet mee te nemen. We herinneren je hier aan in de mail die we in de week voorafgaand aan de workshop toezenden. Omdat veel mensen meer dan eens komen smeden, willen we de prijs van handschoenen en veiligheidsbrillen niet optellen bij de dagprijs.

Opties voor groepen: Om het helemaal compleet voor je te maken, kunnen we ook de catering voor jullie groep verzorgen.

Dit houdt in:

- Koffie/thee/limonade met gebak

Lunch;

- Luxe broodjes (bij voorbeeld; Italiaanse bol met salami, rucola, pesto en olijfolie of Panini met brie, zongedroogde tomaat en sla.)

- Twee soorten soep (waarvan 1 vegetarisch)

- Fruit

- Fruitsap

- Melk

- Kaas en worst in de namiddag.

Prijs voor catering  €17,50 per persoon - uitsluitend voor de hele groep te boeken.

 

Minimum leeftijd 15 jaar, bij twijfel legitimatie verplicht.

- Er zijn maximaal 40 plaatsen beschikbaar! -

Smederij Atelier Alkmaar - info@smederijatelieralkmaar.nl - http://www.facebook.com/SmederijAtelierAlkmaar 

+31 (0)72 202 90 10 - Herculesstraat 20 - 1812 PG - Alkmaar - Nederland

Winkel open op afspraak  https://goo.gl/maps/bKbovJikHjT2