Dé Goset slijpmachines

Exclusief bij ons verkrijgbaar

in de webshop of afhaal op afspraak in Alkmaar

  Smederij Atelier Alkmaar

Ons bedrijf is volop in beweging. Onze nieuwe locatie op de Herculesstraat/Kitmanstraat begint aardig vorm te krijgen. De zware machines van onze eigen werkplaats zijn onlangs verhuisd. De oude smederij wordt nu klaar gemaakt voor oplevering, en daarna kunnen we verder met het installeren van de nieuwe smederij/werkplaats en het verder afwerken van de winkel. De lesruimte is helemaal gereed, en werkt heel prettig! Door deze activiteiten, kan het zijn dat onze communicatie iets vertraging oploopt. Bestellingen via de webshop lopen regulier door, de winkel is open op afspraak. Daarnaast is er bijna elk weekend – en sommige dagen door de weeks - smeedles.

Natuurlijk is inschrijven voor de workshops via de site mogelijk. Vragen kun je stellen via mail of 0031(0)722029010 - even inspreken als we er niet zijn a.u.b. Op onze Facebook pagina zijn regelmatig foto's te zien van de voortgang van de verbouwing verhuizing.

Dank je wel voor je geduld, we werken hard aan de mooiste plek van Nederland op het gebied van messen, zwaarden en smeden!

Nieuwe voorraad machines en gereedschappen

in de webshop of afhaal op afspraak in Alkmaar

Een mes of zwaard bezitten dat helemaal op jouw persoonlijkheid is afgestemd is voor veel mensen een grote wens. Smederij Atelier Alkmaar heeft een jarenlange ervaring om van een idee een meesterstuk te maken. Voor ieder budget, en in elke stijl.

Als je graag wilt dat we voor jou ook iets maken, is het het meest praktisch om een e-mail te sturen met daarin je telefoonnummer en de tijden waarop je bereikbaar bent. (Onze telefoon is vaak slecht bereikbaar door erg luidruchtge werkzaamheden.) Wij bellen je graag wanneer je het jouw uitkomt!

Natuurlijk verplicht dit je tot niets, maar in een (telefoon-)gesprek kunnen we de wensen en ideeën het makkelijkst op een rijtje krijgen. Vaak heb je al een richtlijn in gedachten, het is altijd goed dat ook alvast in de e-mail te zetten. Je stijl en inspriratie kunnen ons alvast een indicatie geven, zodat we alvast een idee hebben waar je naar zoekt. Een Katana is immers geen survival-mes.

Als we een goed beeld hebben, dan kunnen we je een indicatie geven van de levertijd en de prijs. Samen besluiten we of en wanneer we aan de slag gaan, en wanneer het een beetje ruimte behoeft, kunnen we ook besluiten een traject in delen op te splitsen.

Laat je ons even weten wat je ideeën zijn? Dank je wel!

Velden met een * moeten ingevuld zijn voor verzending

Naam *
Adres                                  
Postcode  
Plaats  
E-mail *
Telefoon *
Ik ben bereikbaar van (tijd > tijd)  
Op de (dag)  
en de (dag)
Bericht  *
 

Smederij Atelier Alkmaar V.O.F.

url.:                https://www.smederijatelieralkmaar.nl
e-mail:             info@smederijatelieralkmaar.nl

Telefoon vast:  0031(0)722029010

Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 9.00 uur tot 17.00 uur en op afspraak  van 18.30 uur tot 20.00 uur.

Postadres:     Postbus 9373
                      1800 GJ te Alkmaar

© Smederij Atelier Alkmaar - info@smederijatelieralkmaar.nl - +31 (0)72 202 90 10 - +31 (0)6 17048574 - Postbus 9373 - 1800 GJ Alkmaar - Nederland