Dé Goset slijpmachines

Exclusief bij ons verkrijgbaar

in de webshop of afhaal op afspraak in Alkmaar

  Smederij Atelier Alkmaar

Ons bedrijf is volop in beweging. Onze nieuwe locatie op de Herculesstraat/Kitmanstraat begint aardig vorm te krijgen. De zware machines van onze eigen werkplaats zijn onlangs verhuisd. De oude smederij wordt nu klaar gemaakt voor oplevering, en daarna kunnen we verder met het installeren van de nieuwe smederij/werkplaats en het verder afwerken van de winkel. De lesruimte is helemaal gereed, en werkt heel prettig! Door deze activiteiten, kan het zijn dat onze communicatie iets vertraging oploopt. Bestellingen via de webshop lopen regulier door, de winkel is open op afspraak. Daarnaast is er bijna elk weekend – en sommige dagen door de weeks - smeedles.

Natuurlijk is inschrijven voor de workshops via de site mogelijk. Vragen kun je stellen via mail of 0031(0)722029010 - even inspreken als we er niet zijn a.u.b. Op onze Facebook pagina zijn regelmatig foto's te zien van de voortgang van de verbouwing verhuizing.

Dank je wel voor je geduld, we werken hard aan de mooiste plek van Nederland op het gebied van messen, zwaarden en smeden!

Nieuwe voorraad machines en gereedschappen

in de webshop of afhaal op afspraak in Alkmaar

Via MINI werden we benaderd om een bijl te smeden, die functioneel is, en gemaakt met de hand op traditionele wijze.

Dit is het resultaat. Wil je 'm winnen? Schrijf je in voor de actie via MINI (link)

Fotografie: Lieke Esveldt

Het eindwerkstuk

Fotografie: Lieke Esveldt

Een close-up van de bijlkop. Aan 1 zijde is het logo van MINI gegraveerd, aan de andere zijde het logo van Smederij Atelier Alkmaar.

Fotografie: Lieke Esveldt

Dave van Wijngaarden aan het vuurlassen voor het Damaststaal van de bijl.

Fotografie: Lieke Esveldt

Het vouwen van het Damaststaal om de lagen structuur te creëren

Fotografie: Lieke Esveldt

De contouren van de bijl zijn geïnspireerd op de MINI.

Fotografie: Lieke Esveldt

De blik van de meester.

Fotografie: Lieke Esveldt

De kleur van deze MINI campagne is aangebracht op de steel van de bijl d.m.v. airbrush techniek. Deze kleur komt ook terug in de leren beschermhoes.

© Smederij Atelier Alkmaar - info@smederijatelieralkmaar.nl - +31 (0)72 202 90 10 - +31 (0)6 17048574 - Postbus 9373 - 1800 GJ Alkmaar - Nederland