Dé Goset slijpmachines

Exclusief bij ons verkrijgbaar

in de webshop of afhaal op afspraak in Alkmaar

  Smederij Atelier Alkmaar

Ons bedrijf is volop in beweging. Onze nieuwe locatie op de Herculesstraat/Kitmanstraat begint aardig vorm te krijgen. De zware machines van onze eigen werkplaats zijn onlangs verhuisd. De oude smederij wordt nu klaar gemaakt voor oplevering, en daarna kunnen we verder met het installeren van de nieuwe smederij/werkplaats en het verder afwerken van de winkel. De lesruimte is helemaal gereed, en werkt heel prettig! Door deze activiteiten, kan het zijn dat onze communicatie iets vertraging oploopt. Bestellingen via de webshop lopen regulier door, de winkel is open op afspraak. Daarnaast is er bijna elk weekend – en sommige dagen door de weeks - smeedles.

Natuurlijk is inschrijven voor de workshops via de site mogelijk. Vragen kun je stellen via mail of 0031(0)722029010 - even inspreken als we er niet zijn a.u.b. Op onze Facebook pagina zijn regelmatig foto's te zien van de voortgang van de verbouwing verhuizing.

Dank je wel voor je geduld, we werken hard aan de mooiste plek van Nederland op het gebied van messen, zwaarden en smeden!

Nieuwe voorraad machines en gereedschappen

in de webshop of afhaal op afspraak in Alkmaar
  

Keukenmessen uit de smederij

Prototype keukenmes Dave van Wijngaarden – Smederij Atelier Alkmaar © 2016 Foto: Jef Bracke

Onze keukenmessen lijn komt eraan!

Dit is het werk van de meest ervaren smid Dave van Wijngaarden van Smederij Atelier Alkmaar. Er wordt uitsluitend gewerkt met top kwaliteit staal. Het gevouwen patroon staal wordt in eigen smederij, door smid Dave zelf gemaakt. Alles wordt per stuk gemonteerd en afgewerkt voor een absolute kwaliteit.

Een echt Nederlands product, waar we trots op zijn.

De eerste modellen verschijnen medio mei 2018. In de tussentijd kun je hier, als voorproefje vast wat foto´s bekijken van het prototype.

We houden je graag op de hoogte van het resultaat met een e-mail link naar de nieuwe website voor de messen en natuurlijk ontvang je een uitnodiging voor de officiële presentatie van onze keukenmessen.

Zo kom je tevens in aanmerking om het eerste keukenmes TE WINNEN!

Wij verloten onder alle mensen die hun e-mail adres achterlaten ons eerste keukenmes dat uit de werkplaats komt. Dus vul het onderstaande formulier in en maak een kans.

Wil je even kennis maken met de smid? Hieronder vind je enkele filmpjes van onze smid o.a in samenwerking met het automerk MINI, met History Channel’s ‘Forged in Fire’. Donderdagavond 24 november 2017 om 20.25 uur zie je hem NPO3 bij ‘De Rekenkamer’ als expert op het gebied van keukenmessen. En natuurlijk vind je hier ook de aflevering van RTV NH ‘De hand van de Meester’.

Vul hieronder je gegevens in, en je doet mee aan de loting voor ons eerste keukenmes:

Naam  *
Adres    
Postcode    
Plaats    
e-mail  *
Telefoon  

Interesse   

Houdt mij op de hoogte

 Ik wil wel zo'n mooi keukenmes winnen!

Over de uitslag van de loting wordt gecommuniceerd per e-mail. Daarnaast staat het Smederij Atelier Alkmaar vrij om de uitreiking van het gewonnen mes te fotograferen, en hiermee reclame uitingen te doen, bijvoorbeeld via de Facebook pagina van Smederij Atelier Alkmaar en/of een van de websites/Facebook pagina's in haar beheer.

Alle toegezonden persoonsgegevens worden vertrouwelijk behandeld en uitsluitend gebruikt voor het informeren over de keukenmessen.

  

Voor suggesties of opmerkingen:

   

© Smederij Atelier Alkmaar - info@smederijatelieralkmaar.nl - +31 (0)72 202 90 10 - +31 (0)6 17048574 - Postbus 9373 - 1800 GJ Alkmaar - Nederland