Hallo allemaal!

Nog even op de valreep voor de BKS show, misschien zie ik je daar ook dit weekend?

De smederij heeft een bijzonder drukke periode gehad, waarbij we heel veel mooie dingen gemaakt hebben. Maar laat ik beginnen met het goede nieuws dat we nog een mogelijkheid hebben gevonden om een aantal extra workshops in te plannen op niet al te lange termijn. We vinden het zo leuk dat iedereen zo enthousiast is over de lessen!

Als je deze link volgt, kom je op een verborgen pagina in de website uit, waarbij je als eerste de mogelijkheid krijgt om je in te schrijven. De inschrijving blijft de komende 5 dagen alleen mogelijk via deze link. Daarna plaatsen we ze pas openbaar, dus je hebt even de mogelijkheid om met je vrienden de agenda er bij te pakken.

De link: https://www.smederijatelieralkmaar.nl/Messen%20en%20zwaarden/Workshops/Workshops/Voorinschrijving/index.html NB: Het is een verborgen link, daarom kun je alleen terug naar deze pagina met de 'terug knop' van je internetbrowser. De 'terug' van de website verwijst naar het andere overzicht met de workshops die inmiddels vol zitten.


Gentleman's Essentials in samenwerking met MINI

Smederij Atelier Alkmaar heeft in opdracht van het automerk MINI een bijl ontworpen, die je kunt winnen via de actie van MINI. Het is een bijzonder project geweest, met veel aandacht voor ontwerp, traditionele technieken en ambacht. Meer informatie over hoe je de bijl kunt winnen, én een mooi filmpje van het maakproces vind je op onze website via deze link: https://www.smederijatelieralkmaar.nl/Messen%20en%20zwaarden/Bijl%20voor%20MINI/index.html


Zwaard voor huwelijksdag

Voor de grote dag mochten we een zwaard maken voor dé prins op het witte paard. We hebben er met veel plezier aan gewerkt. Het zwaard is zo naturel mogelijk gehouden met details die verwijzen naar het huwelijk, de verbintenis, helderheid en de namen en het familiewapen van de echtgenoten. We lichten hier een tipje van de sluier op, maar eigenlijk moet je even op de site kijken naar alle foto's. We zijn trots dat we een bijdrage hebben mogen leveren voor zo'n bijzondere dag in het leven van deze twee mensen!

Je vind het hier (link)


Ik hoop dat je in de gelegenheid bent om naar de show te komen, zo niet, we zien je graag terug bij onze workshops of online!

Op dit moment is ons hele team in België, en na de beurs plakken we er een paar daagjes vakantie aan vast. We hebben hard gewerkt, dus dit kunnen we zeker gebruiken. Vanaf 16 november zijn we weer in Alkmaar en gaan we weer helemaal opgeladen aan de slag!

Graag tot dan! Ik houd je op de hoogte,

Tot snel,

Renske Schuyt

Smederij Atelier Alkmaar

 

... Even een tijdje geen nieuws? Afmelden voor de nieuwsbrief is heel eenvoudig! Even een reactie met 'Nee, bedankt' (of een andere vriendelijke variatie), en we regelen het meteen! Terugkomen kan altijd.

Postbus 9373

1800 GJ ALKMAAR

 

0031(0)6 17 048 574

0031(0)72 202 90 10

www.smederijatelieralkmaar.nl

info@smederijatelieralkmaar.nl

http://www.facebook.com/SmederijAtelierAlkmaar

Twitter: @SmederijAtelier

LinkedIn: Smederij Atelier Alkmaar

 

 

Smederij Atelier Alkmaar - info@smederijatelieralkmaar.nl - http://www.facebook.com/SmederijAtelierAlkmaar 

+31 (0)72 202 90 10 - Herculesstraat 20 - 1812 PG - Alkmaar - Nederland

Winkel open op afspraak  https://goo.gl/maps/bKbovJikHjT2