Extra nieuwsbrief januari 2015

Hallo allemaal!

We hebben beloofd alleen bij je terug te komen als er iets nieuws was; bij dezen!

De workshops zaten wel erg snel vol, we hebben twee data omgezet naar de workshops waar echt geen plaats meer in vrij was in no-time. Omdat we inmiddels heel veel gebeld en gemaild zijn dat er mensen zitten te wachten op nieuwe data, zijn deze gelijk georganiseerd.

Extra workshops

Workshop Survivalmes smeden / zaterdag 2 mei 2015 (link naar inschrijving - klik hier)

Workshop Keukenmes smeden / zondag 3 mei 2015 (link naar inschrijving - klik hier)


Nieuwe producten

Er wordt hard gewerkt om het hele nieuwe assortiment op de webshop te plaatsen. De eerste nieuwe producten van Juma en Elforyn staan er al op!

Elforyn is een materiaal dat erg lijkt op ivoor en is ontwikkeld om dezelfde uitstraling, gewicht en hetzelfde 'gevoel' te hebben als ivoor. Met 1 heel groot pluspunt: Het is synthetisch. Er hoeven dus geen olifanten voor te worden gejaagd! En het is echt een super materiaal. Daarnaast hebben we het ook in het zwart, dit lijkt heel sterk op Waterbuffel hoorn. Met dezelfde reden, een prachtig product.

Het is goed te polijsten en verspanen, het is mooi dicht van structuur en het 'werkt' niet.


Daarnaast hebben we sinds zeer recent ook Juma in ons assortiment. Hieronder een foto van de 'Golden Dragon' variant. Een kunststof, mooi vlakke platen, met door en door een patroon dat sterk doet denken aan reptielen huid. Super mooi! Er zijn een aantal funky kleuren (blauw, gifgroen) en wat meer chique in wit.

De 'Gem' variatie hebben we ook meteen vast in ons assortiment opgenomen. Het is net half-edelsteen! Je hebt alleen geen diamantgereedschap nodig om het te verspanen. Wel zo makkelijk!

Onderaan in de webshop hebben we alle specificaties. Je kunt het zelfs thermisch (met warmte) vervormen.


Achter de schermen werken we hard door om de nieuwe producten te fotograferen en plaatsen. Binnenkort kun je meer mammoet-ivoor verwachten, vouwmes-kits en nog veel meer.

Als er iets nieuws is, ik laat het je weten!

Hartelijke groet,

Joyce van Hemelen

Smederij Atelier Alkmaar

PS: Heb je het laatste werk van Alessio Salsi al gezien? Staat bij ons op Facebook . Heel verfijnd werk, hierbij een tipje van de sluier.

PS: Even een nieuwsbrief-break? Geen probleem! Een mailtje met 'nee bedankt' is voldoende om je direct uit te schrijven. Terugkomen kan altijd.

Postbus 9373

1800 GJ Alkmaar

0617 048 574

www.smederijatelieralkmaar.nl

info@smederijatelieralkmaar.nl

http://www.facebook.com/SmederijAtelierAlkmaar

Twitter: @SmederijAtelier

LinkedIn: Smederij Atelier Alkmaar

Smederij Atelier Alkmaar - info@smederijatelieralkmaar.nl - http://www.facebook.com/SmederijAtelierAlkmaar 

+31 (0)72 202 90 10 - Herculesstraat 20 - 1812 PG - Alkmaar - Nederland

Winkel open op afspraak  https://goo.gl/maps/bKbovJikHjT2