Dé Goset slijpmachines

Exclusief bij ons verkrijgbaar

in de webshop of afhaal op afspraak in Alkmaar

  Smederij Atelier Alkmaar

Ons bedrijf is volop in beweging. Onze nieuwe locatie op de Herculesstraat/Kitmanstraat begint aardig vorm te krijgen. De zware machines van onze eigen werkplaats zijn onlangs verhuisd. De oude smederij wordt nu klaar gemaakt voor oplevering, en daarna kunnen we verder met het installeren van de nieuwe smederij/werkplaats en het verder afwerken van de winkel. De lesruimte is helemaal gereed, en werkt heel prettig! Door deze activiteiten, kan het zijn dat onze communicatie iets vertraging oploopt. Bestellingen via de webshop lopen regulier door, de winkel is open op afspraak. Daarnaast is er bijna elk weekend – en sommige dagen door de weeks - smeedles.

Natuurlijk is inschrijven voor de workshops via de site mogelijk. Vragen kun je stellen via mail of 0031(0)722029010 - even inspreken als we er niet zijn a.u.b. Op onze Facebook pagina zijn regelmatig foto's te zien van de voortgang van de verbouwing verhuizing.

Dank je wel voor je geduld, we werken hard aan de mooiste plek van Nederland op het gebied van messen, zwaarden en smeden!

Nieuwe voorraad machines en gereedschappen

in de webshop of afhaal op afspraak in Alkmaar
  

©Smederij Atelier Alkmaar – Alle tekst, foto’s en de huisstijl op deze site staan onder bescherming van de Internationale Copyright wetgeving. Geen onderdeel van deze site mag gekopieërd, gereproduceerd, tentoongesteld worden of gebruikt voor andere doeleinden dan die waarvoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door de makers van het werk, welke worden vertegenwoordigd door Dhr. D. van Wijngaarden en/of Mevr. R.J. Schuyt.

Op overtredingen van het genoemde zullen juridische stappen worden ondernomen.

Voor informatie kunt u contact opnemen via het contact formulier wat u kunt vinden onder de button ‘contact’ op deze site.

Op alle transacties van Smederij Atelier Alkmaar 
zijn de  Algemene voorwaarden  van toepassing.

© Smederij Atelier Alkmaar - info@smederijatelieralkmaar.nl - +31 (0)72 202 90 10 - +31 (0)6 17048574 - Postbus 9373 - 1800 GJ Alkmaar - Nederland