NU: Slijpmachines

Uit voorraad leverbaar

Smederij Atelier Alkmaar

Op dit moment werken we aan de verhuizing van ons bedrijf, naar een pand in Alkmaar waar we de leslocatie, de eigen werkplaats en de winkel kunnen samenvoegen. Binnenkort kun je onze webshop ook bezoeken! Natuurlijk houden we je op de hoogte via Facebook en onze nieuwsbrief. Communicatie kan iets vertraging oplopen, verzendingen van bestellingen worden op reguliere snelheid geleverd.
  

Keukenmessen uit de smederij

Prototype keukenmes Dave van Wijngaarden – Smederij Atelier Alkmaar © 2016 Foto: Jef Bracke

Onze keukenmessen lijn komt eraan!

Dit is het werk van de meest ervaren smid Dave van Wijngaarden van Smederij Atelier Alkmaar. Er wordt uitsluitend gewerkt met top kwaliteit staal. Het gevouwen patroon staal wordt in eigen smederij, door smid Dave zelf gemaakt. Alles wordt per stuk gemonteerd en afgewerkt voor een absolute kwaliteit.

Een echt Nederlands product, waar we trots op zijn.

De eerste modellen verschijnen medio mei 2017. In de tussentijd kun je hier, als voorproefje vast wat foto´s bekijken van het prototype.

We houden je graag op de hoogte van het resultaat met een e-mail link naar de nieuwe website voor de messen en natuurlijk ontvang je een uitnodiging voor de officiële presentatie van onze keukenmessen.

Zo kom je tevens in aanmerking om het eerste keukenmes TE WINNEN!

Wij verloten onder alle mensen die hun e-mail adres achterlaten ons eerste keukenmes dat uit de werkplaats komt. Dus vul het onderstaande formulier in en maak een kans.

Wil je even kennis maken met de smid? Hieronder vind je enkele filmpjes van onze smid o.a in samenwerking met het automerk MINI, met History Channel’s ‘Forged in Fire’. Donderdagavond 24 november 2017 om 20.25 uur zie je hem NPO3 bij ‘De Rekenkamer’ als expert op het gebied van keukenmessen. En natuurlijk vind je hier ook de aflevering van RTV NH ‘De hand van de Meester’.

Vul hieronder je gegevens in, en je doet mee aan de loting voor ons eerste keukenmes:

Naam  *
Adres    
Postcode    
Plaats    
e-mail  *
Telefoon  

Interesse   

Houdt mij op de hoogte

 Ik wil wel zo'n mooi keukenmes winnen!

Over de uitslag van de loting wordt gecommuniceerd per e-mail. Daarnaast staat het Smederij Atelier Alkmaar vrij om de uitreiking van het gewonnen mes te fotograferen, en hiermee reclame uitingen te doen, bijvoorbeeld via de Facebook pagina van Smederij Atelier Alkmaar en/of een van de websites/Facebook pagina's in haar beheer.

Alle toegezonden persoonsgegevens worden vertrouwelijk behandeld en uitsluitend gebruikt voor het informeren over de keukenmessen.

  

Voor suggesties of opmerkingen:

Het is bijzonder druk in ons bedrijf, met bestellingen, workshops en communicatie. Hierdoor kan het tot 5 werkdagen duren voordat u een reactie op berichten ontvangt, maar iedereen krijgt een reactie.

   

© Smederij Atelier Alkmaar - info@smederijatelieralkmaar.nl - +31 (0)72 202 90 10 - +31 (0)6 17048574 - Postbus 9373 - 1800 GJ Alkmaar - Nederland